fbpx

Reset Password

Your search results
febrer 22, 2021

More Holiday et cuida – Reserves flexibles

A More Holiday ens caracteritza l’atenció personalitzada que garantim als nostres clients. Volem que sempre quedis satisfet de les estades i les experiències viscudes amb la nostra empresa.

La situació actual causada per la COVID-19 a canviat la manera de viatjar. Per aquesta raó, ens hem adaptat a la situació per oferir-vos estades segures i condicions de reserva flexibles, adaptades a les teves necessitats.

Ara pots:

  • Reservar i si finalment no vens, et tornem els diners.
  • Decideix-te fins a 24 h abans del check–in.
  • Sense penalitzacions per anul·lació de la reserva.

Què pots fer si tens problemes amb una reserva?

Des de l’equip de More Holiday no deixem a cap dels nostres clients penjats. La crisi sanitària ens ha portat a viure situacions inimaginables i per això ens adaptem a les teves necessitats.

Si tens dubtes, ho has tingut algun problema amb alguna reserva; et pots posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@moreholiday.com o trucant al +34 678 278 388.

Quines són les condicions de cancel·lació?

És probable que et vegis obligat a cancel·lar la reserva per causes relacionades amb la COVID-19. Per aquest motiu, si la teva cancel·lació es troba dins d’aquesta categoria i s’avisa amb més de 24 hores d’antelació, et farem un reemborsament del pagament, o podràs canviar la teva reserva per unes altres dates que estiguin disponibles.

Puc demanar un canvi de dates?

Efectivament, pots demanar un canvi de dates sempre i quan s’avisi amb més de 24 h d’antelació. Podeu fer aquest tràmit contactant amb l’allotjament rural, posant-vos en contacte amb info@moreholiday.com o trucar-nos al  +34 678 278 388.

Quines mesures prenen els allotjaments?

Tots els nostres allotjaments s’han adaptat a les mesures sanitàries obligatòries del Govern de Catalunya i de l’Estat. Al mateix temps, cada allotjament s’ha adaptat a la situació amb les mesures extres que ha cregut oportunes. Si teniu dubtes sobre els protocols d’algun allotjament, us podeu posar en contacte amb nosaltres i us informarem en detall de cada mesura.


Des de MoreHoliday desitgem que aquesta situació acabi aviat per tornar a gaudir amb facilitat dels petits plaers de la vida, com és gaudir de la natura i passar temps amb els nostres éssers estimats.

Només ens queda agrair-vos la vostra confiança i dir-vos que teniu l’equip de MoreHoliday a la vostra disposició.

Fins ben aviat!

Atentament, 

L’equip de MH

Category: More Holiday
Compartir

Deixa un comentari

Your email address will not be published.