fbpx

Reset Password

Your search results

Avís legal

El present document estableix les Condicions Generals d’Ús del lloc web moreholiday.es, societat les dades registrals es mostren a continuació:

Domicili Social
MoreHoliday S.L.
Carrer Riu Güell 58 (Edifici CINC)
17001 – Girona
CIF: B55358147

AVÍS LEGAL

Objecte.

1. Les presents condicions legals regulen l’ús i les condicions d’accés al lloc web https://www.moreholiday.es (a partir d’ara el “lloc”), pàgina web propietat de Josep Mª Rovirola, sota la denominació Moreholiday S.L. (en endavant “empresa”), degudament registrada.

2. L’ús o l’accés a aquest lloc implica que vostè (en endavant “usuari”) reconeix haver llegit i entès les presents condicions legals d’ús, i acorda complir-les íntegrament.

3. Si vostè com a usuari no està d’acord amb alguna de les presents condicions haurà de deixar d’accedir a aquest lloc.

Propietat del Lloc.

1. En conformitat amb la Llei 34/2002, de l’11 de juliol i la resta de legislació aplicable ,l’informem que aquest lloc web https://www.moreholiday.es és propietat de Josep Mª Rovirola amb CIF número B55358147 sota la denominació comercial Moreholiday S.L, degudament registrada.

2. Aquesta entitat té el seu domicili social al carrer Riu Güell 58 (Edifici CINC) Oficina A19.
17001 – Girona

3. Pot contactar amb Moreholiday S.L. al número de telèfon +34 972.941.643 o mitjançant l’adreça de correu electrònic info@moreholiday.es.

4. Llevat que expressament s’estableixi d’una altra manera, les comunicacions amb Moreholiday S.L. es podran realitzar mitjançant correu ordinari a l’adreça física indicada o per correu electrònic. La companyia es posarà en contacte amb l’usuari via correu electrònic, a l’adreça que estigui al seu poder o li sigui facilitada al respecte.

Funcionament del lloc.

1. Moreholiday S.L. es reserva el dret a modificar, en qualsevol moment, unilateralment i sense necessitat de prèvia notificació als seus usuaris, els continguts, l’estructura, el funcionament o les condicions d’accés d’aquest lloc.

2. No obstant això, els usuaris del lloc són conscients i accepten que part de la informació continguda en ell podria ser incorrecta, estar incompleta o antiquada, o contenir errors tipogràfics. Moreholiday S.L. es reserva el dret d’actualitzar el contingut d’aquest lloc i no serà responsable de la no actualització de la informació.

3. Així mateix, Moreholiday S.L. es reserva el dret a suspendre temporalment, sense necessitat de previ avís, l’accés a aquest lloc per realitzar operacions de manteniment, actualització, millora o de reparació.

4. Està prohibit que l’usuari utilitzi aquest lloc web per a l’enviament, la transmissió o la publicació de qualsevol material il·legal, amenaçador, calumniós, difamatori, propagandístic, escandalós, obscè, pornogràfic, o qualsevol altre material que pogués donar lloc a responsabilitats civils o penals d’acord amb la legislació aplicable, fets aquests dels que en qualsevol cas serà responsable l’usuari.

5. Moreholiday S.L. tampoc garanteix que aquest lloc web o els servidors que ho allotgen estiguin lliures de virus i d’altres tipus de programari potencialment perillós, així com la disponibilitat, continuïtat, utilitat i infal·libilitat del funcionament d’aquest lloc, dels seus serveis o els seus continguts; ni la licitud, fiabilitat o utilitat de la informació i continguts subministrats per tercers a través d’aquest lloc.

6. Amb caràcter general només podran utilitzar aquest lloc les persones físiques i jurídiques amb capacitat jurídica suficient d’acord amb la legislació aplicable. De manera excepcional podran fer servir el lloc menors d’edat que hagin obtingut prèviament l’autorització dels seus pares o tutors legals, els quals seran responsables de l’ús que, el menor a càrrec seu, faci del lloc.

Comportament dels usuaris. Prohibicions.

1. L’ús dels continguts i serveis oferts per Moreholiday S.L. serà sota l’exclusiu risc i responsabilitat de l’usuari.

2. La companyia no assumeix cap deure o compromís de verificar ni de vigilar els continguts i informacions introduïts pels usuaris.

3. L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web i tot el seu contingut i serveis d’una manera diligent, sempre amb subjecció a la Llei, als bons costums, i a les presents condicions generals, mantenint sempre el respecte cap als altres usuaris.

4. Així mateix, l’usuari es compromet a fer un ús adequat dels materials i informacions contingudes en el lloc web, no emprant-les per realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte, que atemptin contra els drets de tercers, o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualsevol altra norma de l’ordenament jurídic aplicable, sent l’únic responsable davant de Moreholiday S.L i a tercers per l’incompliment de què aquí s’estableix.

5. L’usuari es compromet a no transmetre, introduir, difondre o posar a disposició de tercers, qualsevol classe de material i informació contraris a la llei, a la moral, a l’ordre públic i a les presents condicions generals d’ús.

6. En tot cas, l’usuari haurà d’aportar sempre una informació veraç que no pugui dur a cap mena de confusió, així com dades identificatives correctes, i mai suplantant a tercers o en nom d’aquests.

7. En relació amb la infracció de qualsevol irregularitat, recordeu que l’adreça IP del seu ordinador queda registrada pel simple accés al nostre lloc web.

Zones protegides del lloc web.

1. Generalment per a l’accés als serveis de Moreholiday S.L. no serà necessari la subscripció o registre de l’usuari.

2. L’utilització de determinats serveis podrà estar condicionada a la prèvia obtenció d’un compte personal mitjançant el registre de l’usuari. Aquest registre s’efectuarà en la forma expressament assenyalada en el lloc web.

3. Aquest lloc pot contenir zones d’accés restringit, protegides per identificadors i contrasenyes o altres mecanismes de seguretat. L’usuari no intentarà accedir a aquestes zones d’accés restringit si no està degudament autoritzat per Moreholiday S.L., ni intentarà defugir o manipular els mecanismes de protecció establerts per a ella.

4. L’usuari que hagi estat autoritzat per Moreholiday S.L. per accedir a alguna d’aquestes zones protegides serà l’exclusiu responsable de mantenir en estricte secret, i no divulgar a tercers, els identificadors, contrasenyes i altres mètodes de seguretat que Moreholiday S.L. posi a la seva disposició per accedir a les zones protegides. L’usuari serà, per tant , l’únic responsable dels danys que es derivin de no mantenir en secret els mecanismes de seguretat esmentats.
Es comunica a l’usuari que l’intent d’accés no autoritzat a les zones d’accés restringit d’aquest lloc pot estar subjecte a responsabilitat civil i/o penal.

Propietat intel·lectual i industrial.

1. Tots els continguts del lloc, incloent-hi, a títol enunciatiu i no limitatiu, les marques comercials, logotips, gràfics, imatges, arxius de so i vídeo, programari, codi de programació, textos, icones, i els noms que identifiquen serveis (des d’ara “els materials”) són propietat de Moreholiday S.L i estan protegits per la legislació vigent en matèria de drets de propietat intel·lectual i industrial.

2. L’accés de l’usuari a aquest lloc no implica cap mena de renúncia, transmissió o cessió, total o parcial, d’aquests drets de propietat, per aquesta raó, l’accés a aquests continguts o elements no atorga, sota cap de concepte, a l’usuari la possibilitat de la seva còpia, venda, modificació, reproducció, publicació, cessió, transmissió, o creació de nous productes o serveis derivats de la informació i elements aquí continguts.

3. És per això que l’usuari d’aquest lloc no podrà, excepte prèvia autorització expressa i per escrit de Moreholiday S.L, copiar, distribuir, descarregar, modificar, suprimir, esborrar, alterar, publicar, transmetre, o aprofitar-se de qualsevol forma dels materials que conté.

4. L’usuari no adquireix drets o llicència en relació amb el servei ni els elements en el mateix, excepte el dret limitat a utilitzar el servei d’acord amb les condicions aplicables. Únicament podrà utilitzar els continguts o elements a què accedeixi a través dels serveis de Moreholiday S.L. per al seu propi ús i necessitats, obligant-se a no realitzar ni directament ni indirectament, una explotació comercial, ni dels serveis, ni dels materials, elements, o informació obtinguda a través dels mateixos.

Visita teatralitzada "El Monjo Crispí" a Llançà

Gaudeix d’una visita teatralitzada molt divertida per Llançà i descobreix tots els secrets del poble amb el Monjo Crispi.

Durada de la visita: 1,5 h
 

Com reservar l’activitat?

Cal que facis una reserva en un apartament de Llançà per gaudir d’aquesta promoció especial.

*Dia i hora del lloguer segons disponibilitat.

Caixa gurmet per gaudir a l'apartament

Gaudeix del formatge, els embotits i del vi de l’Empordà que et deixarem a l’apartament. Degusta els sabors de l’Empordà amb les caixes d’Abricoc.

Contingut de la caixa:

  • Selecció de formatges de l’Empordà.
  • Embotit de l’Empordà.
  • Vi D.O Empordà

Com reservar l’activitat?

Cal que facis una reserva en un apartament de Llançà per gaudir d’aquesta promoció especial.

*Dia i hora del lloguer segons disponibilitat.

Vermut La Mar d'Amunt a Llançà

És l’hora del Vermut! Gaudeix del Vermut a l’estil mediterrani del restaurant LBar de Llançà, ple de sabors característics del mar.

El Vermut consta de:

  • Braves LBar
  • Calamars a l’andalusa.
  • Cassoleta de xipirons amb un ferrat.
  • Anxoves amb pa amb tomàquet
  • La Gilda de Llançà

Acompanyat del Vermut de bóta celler de l’Empordà, canyes o aigua.

Com reservar l’activitat?

Cal que facis una reserva en un apartament de Llançà per gaudir d’aquesta promoció especial.

*Dia i hora del lloguer segons disponibilitat.

Ruta fotogràfica pel Cap de Creus amb la Margaret

Observa el paisatge a través de la fotografia com no ho havies fet mai. Explora els racons secrets del Cap de Creus amb l’experimentada fotògrafa Margaret.

Detall de l’activitat:

Sortida de 2 hores pel Parc Natural del Cap de Creus.

És important portar bon calçat i una càmera per retratar-ho tot!

Com reservar l’activitat?

Cal que facis una reserva en un apartament de Llançà per gaudir d’aquesta promoció especial.

*Dia i hora del lloguer segons disponibilitat.

Visita + tast al Celler Hugas de Batlle

L’Empordà és terra de bon vi! Degusta els sabors del territori i descobreix la tradició vinícola de la Costa Brava amb la visita i el tast de vi al Celler Hugas de Batlle.

Detall de l’activitat:

  • Visita a les vinyes
  • Tast de 4 vins

Infants: Refresc + activitat de plàstica

Com reservar l’activitat?

Cal que facis una reserva en un apartament de Llançà per gaudir d’aquesta promoció especial.

*Dia i hora del lloguer segons disponibilitat.

Experiència caiac a Llançà

Descobreix Llançà des de l’aigua i viu una fantàstica aventura practicant caiac amb SK Kayak a l’idíl·lic entorn del Parc Natural del Cap de Creus.

Detall de l’activitat:

2 hores de lloguer

2 kayaks dobles + bidons estancs

Com reservar l’activitat?

Cal que facis una reserva en un apartament de Llançà per gaudir d’aquesta promoció especial.

*Dia i hora del lloguer segons disponibilitat.