fbpx

Reset Password

More Holiday

El teu portal de reserves de proximitat
Cerca avançada

MoreHoliday és una empresa situada a Girona que es dedica al lloguer de cases i apartaments turístics a la província de Girona. Posem a la vostra disposició la millor oferta d’immobles de la zona perquè us sentiu com a casa en els nostres allotjaments. El nostre objectiu és l’excel·lència en qualitat, garantia i equipament. Cuidem de l’experiència de l’hoste, oferint els millors nivells d’atenció, des de l’arribada fins a la sortida.


Ens encanta la província de Girona: platges i muntanyes i tot el que ens trobem pel camí: estanys, zones volcàniques, rius, pobles medievals, etc. Tot un món de possibilitats per escapar de la rutina del dia a dia i gaudir de moments de relaxació per enfocar-se en un mateix, en la família o en els amics.

Descobriu els racons més bonics de la província de Girona amb nosaltres

Volem ser el vostre amfitrió durant la vostra estada. La majoria de les nostres cases es troben en punts estratègics que ofereixen un ampli ventall de llocs i racons per descobrir i gaudir.

Personalitzem les vostres vacances amb packs d’experiències que us ajudaran a descobrir el millor de cada zona.

Relax en casa rural

Cuidem els detalls

Els nostres allotjaments compten amb tots els equipaments necessaris perquè pugueu passar les vostres vacances amb nosaltres sense preocupar-vos per res. Trobareu els detalls que ofereix cadascun en la seva descripció.

Revisem les cases o apartaments abans de la vostra arribada, la neteja, la col·locació de parament, i que tot estigui preparat, a punt per rebre-us. A més, realitzem un manteniment preventiu a cada allotjament de manera periòdica.

Comptem amb un procés de check-in fàcil, àgil i segur. El client pot contactar amb nosaltres per a qualsevol cosa que necessiti, a través del nostre telèfon, tant durant el procés de la reserva com durant la seva estada.

Servei d’administració de propietats

Esteu pensant a comprar una casa o un apartament de vacances a la zona, i busqueu un interessant ingrés pel lloguer de vacances? Us ajudem a trobar la propietat adequada i a administrar-la des del primer dia.

More Properties

La nostra experiència i coneixement –tant en la compravenda com en el lloguer de vacances– adquireix valor si penseu gaudir de la vostra propietat durant les vacances i, a part, treure-li un rendiment interessant. Trobareu la nostra oferta de propietats en venda actualitzada a More Properties.

Gestionem la seva propietat?

Si ja teniu una propietat a la zona amb característiques aptes per al lloguer de vacances però no teniu temps per a la seva gestió, manteniment, assegurança, etc., podem ajudar-vos. Ens basem en alts estàndards de transparència. Més informació aquí.

Apunta't al butlletí de MH

Apuntat al butlletí mensual de More Holiday per rebre plans i experiències per fer a la Costa Brava i els Pirineus