fbpx

Compare Listings

Sobre nosaltres

MoreHoliday és una empresa situada a Girona que es dedica al lloguer de cases i apartaments turístics a la província de Girona. Posem a la vostra disposició la millor oferta d’immobles de la zona perquè us sentiu com a casa en els nostres allotjaments. El nostre objectiu és l’excel·lència en qualitat, garantia i equipament. Cuidem de l’experiència de l’hoste, oferint els millors nivells d’atenció, des de l’arribada fins a la sortida.

Ens encanta la província de Girona: platges i muntanyes i tot el que ens trobem pel camí: estanys, zones volcàniques, rius, pobles medievals, etc. Tot un món de possibilitats per escapar de la rutina del dia a dia i gaudir de moments de relax per enfocar-se en un mateix, la família o amics.

Descobreix els racons més bonics de la província de Girona amb nosaltres

Volem ser el seu amfitrió durant la seva estada. La majoria de les nostres cases es troben en punts estratègics que ofereixen un ampli ventall de llocs i racons per descobrir i gaudir.

Personalitzem les vostres vacances amb packs d’experiències que us ajudaran a descobrir el millor de cada zona.

Servei d’administració de propietats

Està pensant a comprar una casa o un apartament de vacances a la zona, i busca un interessant ingrés pel lloguer de vacances? L’ajudem a trobar la propietat adequada i administrar-la des del primer dia.

MoreProperties

La nostra experiència i coneixement tant en la compravenda com en el lloguer de vacances adquireix valor si pensa a gaudir de la seva propietat per a les seves vacances i a part, treure-li un rendiment interessant. Trobareu la nostra oferta de propietats en venda actualitzada a MoreProperties.

¿Gestionem la seva propietat?

Si ja té una propietat a la zona amb característiques pel lloguer de vacances però no té temps per a la seva gestió i manteniment, assegurança, etc. podem ajudar-lo. Ens basem en alts estàndards de transparència.

Cuidem els detalls

Els nostres allotjaments compten amb tots els equipaments necessaris perquè puguin passar les seves vacances amb nosaltres sense preocupar-se per res. Trobareu els detalls que ofereix cada un d’ells en la seva descripció.

Revisem les cases o apartaments abans de la seva arribada, neteja, col·locació de parament, que tot estigui preparat, a punt per a rebre’ls. A més, realitzem un manteniment preventiu a cada allotjament de manera periòdica.

Comptem amb un procés de checkin fàcil, àgil i segur. El client pot contactar amb nosaltres per a qualsevol cosa que necessiti, a través del nostre telèfon, tant durant el procés de la reserva com durant la seva estada.

Vol ser el primer a rebre les nostres ofertes especials i les novetats sobre els nostres allotjaments?

Subscrigui’s a la nostra Newsletter