fbpx

Compare Listings

MASÍA CAN GRAU

Experiència aventura & relax a galop

Vol sentir-se lliure fent un parèntesi en la seva vida diària en plena naturalesa? Can Grau li ofereix l’oportunitat de viure una experiència única envoltada de pau i tranquil·litat. Es tracta d’una masia destinada al turisme rural però al mateix temps es defineix com a complex eqüestre, on els cavalls viuen en semillibertat i harmonia amb la natura i les persones.

És el lloc ideal pels amants dels cavalls i la natura. On podrà descobrir l’encant d’aquests animals i compartir un moment únic amb ells.

Can Grau - bautismo a caballo

Baptisme a cavall

Una iniciació a l’equitació i al món del cavall en la qual destaca la diversió i la seguretat. Al llarg de l’activitat se l’anirà dotant de coneixements i tècniques bàsiques que li permetran seguir practicant amb una sòlida, segura i divertida base. Es realitzaran classes d muntar, primer en el picador i després a la pista. Els participants estan en tot moment acompanyats pels nostres professors i monitors experimentats.

A partir de 6 anys. Mínim 2 persones. Durada 1 hora – Preu 25 € – Horari a concretar. Aquesta activitat es realitza amb cavalls i ponis.

untitled--2

Dia complert

Gaudiràs d’entre 4 i 6 hores muntant a cavall, passejaràs pels paisatges més bonics de la zona. La durada de la ruta dependrà del nivell d’equitació de cadescú.
S’inclou pícnic a les alforges, “estil vaquer” enmig del bosc. Dues rutes a escollir:

  • Itinerari al poble de Ravós del Terri per al nivell iniciat en equitació (al pas i una mica de trot)
  • Més rutes a estrella per tot l’Empordà, per als genets experts

Mínim 2 persones. Preu 110 € pícnic inclòs.

Can Grau - clases y paseos

Classes i passejades

Les classes estan orientades a tots els nivells i amb flexibilitat horària per garantir una major satisfacció dels seus participants. S’efectuen en les mateixes
instal·lacions, en una àmplia pista de 20 × 60 metres. S’imparteixen nivells bàsics d’iniciació i avançats, es prepara per a l’equitació a l’exterior. Les passejades tenen una durada d’entre 1 a 3 hores, segons l’experiència dels genets, i es realitzen per camins i boscos propers a la finca.

Classes a partir de 6 anys i passejades a partir de 8 anys. Mínim dues persones.
Preu: 1 hora 25 € (classe o passeig) – 2 hores 40 € (passeig) – 3 hores 55 € (passeig)

Totes aquestes activitats les podrà contractar com a extres en el moment de realitzar la reserva.